Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Version 1.0, januar 2020

Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser gælder for hjemmesiden www.missgreyclub.dk, og abonnementet MissgreyClub Pleasure, der tilbydes på hjemmesiden. Ved at bruge hjemmesiden eller ved køb af et MissgreyClub Pleasure abonnement på hjemmesiden, accepterer du vilkårene og indvilliger i at være bundet af dem. Har du spørgsmål til vores handelsbetingelser, er du altid velkommen til at kontakte os på: kontakt@Missgreyclub.dk.

1. Generelle oplysninger

MEMA Media APS (også benævnt som MissgreyClub)
CVR nr. 37451967
Bøgelundvej 5, 7300 Jelling
E-mail: Kontakt@missgreyclub.dk
Hjemsted: Kolding

2. Afgivelse af din ordre

2.1: Du kan tegne et MissgreyClub Pleasure abonnement, hvis du er mindst 18 år. MissgreyClub leverer i Danmark med undtagelse af Grønland og Færøerne.

2.2: Når du har bestilt et MissgreyClub Pleasure abonnement via vores hjemmeside, vil vores system automatisk bekræfte modtagelsen af ordren ved at sende dig en e-mail. Aftalen mellem dig og MissgreyClub er først indgået, og juridisk bindende, når vi i en ny e-mail bekræfter, at produktet er blevet eller vil blive sendt til dig. MissgreyClub har derfor mulighed for at annullere din ordre, som følge af trykfejl, tekniske problemer, problemer med levering eller lignende tilfælde.

2.3: Abonnement aftalen medfører, at du ved indmeldelse og dernæst én gang hver 3. måned, får leveret produkter til din adresse, eller nærmeste posthus/pakkeshop. MissgreyClub Pleasure vil typisk være sammensat af 4-6 forskellige produkter, der leveres i en særlig kasse – en Pleasurebox. Produkterne vil enten være i specialstørrelser, fuld størrelse, rejsestørrelse og/eller prøvestørrelse.

2.4: Vi forbeholder os ret til at afstå fra at handle med dig uden begrundelse.

3. Priser

3.1: Med undtagelse af åbenlyse og tydelige fejl gælder de priser og fragtomkostninger, der til enhver tid er angivet på hjemmesiden. Alle priser er inklusive moms.

3.2: Prisen for et MissgreyClub Pleasure abonnement består af et periodemæssigt abonnementsgebyr på 299 kr. ved indmeldelse og dernæst hver 3. måned. Dog vil de første to betalinger afhænge af, hvornår boksene udsendes. De priser der er gældende for dit abonnement, fremgår altid i købet af dit MissgreyClub Pleasure abonnement.

3.3: Priser og forsendelsesomkostninger kan ændres til enhver tid. Du er bundet af de priser, der fremgår på hjemmesiden på det tidspunkt, hvor du har tegnet dit MissgreyClub Pleasure abonnement. Ved besked om prisændring, kan du inden for 14 dage fra den dato, hvor meddelelsen er sendt, meddele MissgreyClub, at du ikke accepterer sådanne ændrede vilkår. Dit MissgreyClub Pleasure abonnement vil derefter omgående ophøre.

4. Betaling

4.1: Ved indgåelse af dit MissgreyClub abonnement, accepterer du at betale det periodemæssige abonnementsgebyr, indtil abonnementet opsiges.

4.2: Det første abonnementsgebyr betales straks i forbindelse med din bestilling af abonnementet, og efterfølgende abonnementsgebyrer betales normalt, når de følgende abonnementsbokse sendes ud. Hvis din ansøgning om MissgreyClub Pleasure abonnement ikke imødekommes (jf. punkt 2.4), vil der ikke blive betalt noget gebyr. Tilmelder du dig efter en MissgreyClub Pleasure udsendelse, vil du først blive trukket for indeværende måneds MissgreyClub produkter (såfremt denne ikke er udsolgt) og derefter blive opkrævet igen ved den næstkommende forsendelse.

4.3: På www.missgreyclub.dk kan der betales med med kredit- eller betalingskort via Stripe (Dankort). Du accepterer, at vi kan opkræve periodemæssige abonnementsgebyrer uden yderligere godkendelse, indtil du ændrer din betaling via din konto på hjemmesiden, eller ved at du sender en e-mail til: kontakt@missgreyclub.dk (med tillæg af rimelig tid til ændring af din gældende betalingsform).

4.4: Vi forbeholder os ret til at foretage et kredittjek på dig.

4.5: Skal du ændre (herunder slette eller fornye) dit kredit- eller betalingskort, kan du foretage ændringerne for din betaling via din konto på hjemmesiden eller ved at du sender en e-mail til kontakt@missgreyclub.dk (med tillæg af rimelig tid til ændring af din betalingsform).

4.6. Tilbud og rabatter kan ikke kombineres med eksisterende rabatter, nedsatte varer eller priskampagner.

5. Levering

5.1: Efter indgåelse af et abonnement, vil du modtage en pakke med produkter straks herefter og dernæst ved næstfølgende udsendelse og som udgangspunkt hver 3. måned. Afhængig af, hvornår i en måned, du har tegnet et MissgreyClub Pleasure abonnement, vil de første produkter blive leveret i løbet af samme måned eller næste måned. En anslået leveringstid er angivet i den meddelelse, du modtager, når MissgreyClub Pleasure pakken er blevet eller vil blive sendt til dig.

5.2: Som udgangspunkt er forventet leveringstidspunkt 4 til 7 hverdage i indeværende måned.

5.3: MissgreyClub bærer ansvaret for produkterne, indtil du har modtaget dem.

5.4: Hvis et MissgreyClub produkt er udsolgt, forbeholder vi os retten til ikke at levere det pågældende MissgreyClub produkt i den aktuelle kalendermåned. Det vil herved ikke blive betalt noget abonnementsgebyr for den pågældende måned.

5.5: MissgreyClub betaler altid fragtomkostningerne på din abonnementspakke.

6. Opsigelse og automatisk fornyelse

6.1: Du og MissgreyClub kan til enhver tid, og uden begrundelse, opsige abonnementet til ophør ved udløbet af den til enhver tid gældende abonnementsperiode.

6.2: Du afmelder dit abonnement ved at sende en e-mail til kontakt@missgreyclub.dk med dit fulde navn, adresse og den e-mail du har tilmeldt dig MissgreyClub Pleasure med. MissgreyClub opsiger herefter dit abonnement ved at sende en bekræftelse om opsigelse tilbage til din e-mail adresse. Du kan også selv opsige ved at besøge din egen medlemskonto på www.missgreyclub.dk. Ved udmeldelse mister du også adgang til de resterende, digitale fordele på MissgreyClub.

6.3: Bemærk venligst, at returneringen af din abonnementspakke ikke er en gyldig opsigelsesmetode, og du vil derfor hæfte for både abonnementspakken, returfragten og ny forsendelsesfragt.

7. Fortrydelsesret

7.1: Såfremt du er en forbruger, kan du lovligt ombestemme dig inden for 14 dage (fortrydelsesfrist) fra den dag du modtager et MissgreyClub produkt. Denne fortrydelsesfrist skal altid omfatte mindst syv arbejdsdage.

7.2: Du kan bruge din fortrydelsesret, hvis MissgreyClub produkterne er uændret og til stadighed er forseglet. Dette gælder ikke, hvis MissgreyClub produkterne er blevet beskadiget eller ændret på grund af den handling, der har være nødvendig for at undersøge produktet, eller på grund af en omstændighed, der ikke kan henføres til dig.

7.2: For at benytte fortrydelsesret, skal du inden 14 dage fra modtagelse af produkterne, give MissgreyClub besked om, at du ønsker en fortrydelse af dit køb. Du kan skrive til os på: Kontakt@missgreyclub.dk. Derefter returnerer du for egen regning til: MEMA Media APS, Bøgelundvej 5, 7300 Jelling.

7.3: Ved returnering er du ansvarlig for, at produkterne er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for produkterne fra tidspunktet for varens levering.

7.4: Hvis du benytter dig af din fortrydelsesret, refunderer MissgreyClub, hvad du har betalt for MissgreyClub produktet i overensstemmelse med vores returpolitik (jf. punkt 9).

7.5: Oplysninger om din lovbestemte fortrydelsesret fremgår også i vores e-mail om, at et MissgreyClub produkt er blevet eller vil blive sendt til dig.

8. Returnering

8.1: Ved returnering af dit MissgreyClub produkt til os, vil vi gennemføre tilbagebetaling uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage fra den dato vi har modtaget MissgreyClub produktet retur. Vi tilbagebetaler MissgreyClub produktets pris plus forsendelsesomkostninger. Du bærer selv omkostningerne ved at returnere MissgreyClub produktet til os.

8.2: Hvis du returnerer et MissgreyClub produkt til os af andre årsager (eksempelvis ved et defekt produkt), vil vi undersøge det returnerede produkt, og give dig besked via e-mail, inden for en rimelig tid vedrørende din tilbagebetaling. Som udgangspunkt tilbagebetaler vi penge til dig med samme betalingsmetode, som du brugte ved din oprindelige transaktion.

8.3 Ved returnering skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, eller en seddel med følgende oplysninger: Fulde navn, adresse og ordrenummer.

9. Klager

9.1: Hvis du ønsker at indgive en klage, kan du henvende dig via kontakt@missgreyclub.dk eller på telefon 60 17 93 44. Hvis vi ikke i samarbejde finder en løsning, kan du indgive din klage til Center for Klageløsning, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Center for Klageløsning kontaktes på Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby eller via mail på cfk@kfst.dk

9.2: EU-komissionen har fra den 15. februar 2016 en fælles klageportal, der giver mulighed for at klage direkte til virksomheder i EU-lande. Link til klageportalen her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Vi håber dog, at du vil tage eventuelle udfordringer omkring MissgreyClub produktet sammen med os. Det er hurtigere for dig, og vi er klar ved telefonen og ved tasterne, når du kontakter os.

10. Ansvar

10.1: Hvis der er tale om et forbrugerkøb reguleres vores ansvar for de leverede MissgreyClub produkter af kapitlet vedrørende Forbrugerkøb i den danske Købelov (LBKG 2003-03-28 nr. 237). I øvrige tilfælde er vi kun ansvarlig for brud på disse vilkår, og kun for et samlet beløb svarende til dit årlige abonnementsgebyr, med mindre der foreligger tilfælde af grov uagtsomhed eller forsætlig adfærd. Disse begrænsninger gælder alene såfremt de er i overensstemmelse med den gældende danske lov.

11. Forbehold & ansvarsfraskrivelse

11.1: MissgreyClub er ikke ansvarlig for eventuel manglende opfyldelse eller forsinkelse i opfyldelsen af ​​nogen af ​​vores forpligtelser i henhold til et abonnement, der er forårsaget af begivenheder uden for vores rimelige kontrol (force majeure).

11.2: Force majeure omfatter enhver handling, begivenhed, undladelse eller ulykke uden for vores rimelige kontrol.

11.3: Vores ydelser i ethvert gældende abonnement anses for at være suspenderet i den periode, hvor force majeure-hændelsen pågår. MissgreyClub vil bruge vores rimelige bestræbelser på at bringe Force Majeure-hændelsen til ophør eller at finde en løsning, hvorved vores forpligtelser i henhold til dit abonnement kan gennemføres.

11.4: MissgreyClub tager desuden forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl samt udsolgte varer.

12. Tredjeparts websteder

12.1: www.missgreyclub.dk indeholder links til hjemmesider, der drives af en af ​​vores partnere, annoncører eller tilknyttede selskaber eller andre tredjeparter. Vi ikke er ansvarlige for indholdet af disse hjemmesider eller de varer eller tjenester, der tilbydes der.

13. Meddelelser

13.1: Meddelelser til os skal sendes til: kontakt@missgreyclub.dk. Meddelelser til dig sendes til den e-mail, du har angivet på hjemmesiden til os.

14. Intellektuel ejendomsret

14.1: MissgreyClub ejer alle immaterielle rettigheder til hjemmesiden og alle materialer lagt ud på denne (jf. medlemsbetingelser). Rettigheder og materialer er beskyttet af copyright og enhver ret i denne forbindelse forbeholdes.

14.2: Du må til personlig brug udskrive en kopi/downloade uddrag af sider på hjemmesiden. Du må ikke bruge vores ophavsretligt beskyttede materiale til kommercielle formål, uden at indhente en licens fra MissgreyClub.

14.3: Ved tegning af et abonnement, giver du os en uigenkaldelig ret til at citere fra kommentarer om MissgreyClub (MEMA Media APS), vores produkter og/eller abonnementer, som du har anført på hjemmeside, blog eller sociale medier samt at bruge citater på vores hjemmeside, sociale medier og via anden markedsføring. Dog vil vi bestræbe os på at indhente en ekstra godkendelse fra dig inden vi anvender dine udtalelser i rimeligt og retfærdigt omfang.

15. Tilføjelser & ændringer i betingelser

15.1: Vi kan foretage tilføjelser eller ændringer til disse vilkår. Du er bundet af de forhold, der gælder på det tidspunkt, du har tegnet MissgreyClub Pleasure abonnement, medmindre vi underretter dig om ændringer i disse vilkår, og du ikke inden 60 dage fra den dato, hvor e-mailen er sendt, give os besked om, at du ikke accepterer de ændrede vilkår.

16. Lov & tvister

16.1: Disse vilkår og dit abonnement skal fortolkes og anvendes i overensstemmelse med dansk lovgivning. Tvister afgøres ved de danske civile domstole.