Om os

Hvad er Missgreyclub.dk?

Missgreyclub er en abonnementsbaseret e-commerce virksomhed, som hjælper sine medlemmer med at udleve konkrete drømme og ønsker for sexlivet. Vi har hjulpet vores medlemmer siden 2019 med at opdage nye sider af sexlivet både med digitalt indhold og ved hjælp af sexlegetøj.

Mission: Skab det sexliv du drømmer om

Vores mission er at inspirere vores medlemmer til at turde gå efter det sexliv de drømmer om. Som medlem vil du blive inspireret til at prøve nye sider af dit sexliv i dit parforhold eller sammen med din sexpartner med hjælp fra førende eksperter, Missgrey-skribenter og sexologer. Vi ønsker at hjælpe så mange mennesker som muligt med vores løsning. For at ramme flest mulige har vi flere niveauer i vores medlemskab og man kan vælge enten at blive inspireret som begynder eller øvet.

Missgreyclub består af den digitale platform, hvor alle medlemmer har mulighed for at anvende sexopgaver, læse sexnoveller, chatte med en sexolog, bruge det lukkede medlemsforum til debat og spørgsmål samt anvende rabatkoder. Dertil kan du som medlem vælge at få tilsendt en pleasurepakke hver 3. måned hjem til din adresse med sexlegetøj.

Du kan også finde en smagsprøve på sexnoveller her.