Om os

Hos MissgreyClub gør vi altid det bedste for, at du kan få en god oplevelse. Vi står klar til at hjælpe dig før, under og efter dit køb og vi er altid nemme at træffe på vores kundeservicemail: Kundeservice@missgreyclub.dk. MissgreyClub er et univers, som hjælper dig med inspiration, leg og værktøjer til dit sexliv uanset om du har brug for inspiration her på platformen eller vil have sendt en Pleasurebox hjem til din adresse til hyggelige stunder i soveværelset.

Lave priser og fri fragt

Hos os har vi sat nogle priser, som alle kan være med på. Køb adgang til Basis for 49 kr. eller Pleasure for 299 kr. Vælger du at købe et Pleasuremedlemskab, får du altid fri forsendelse og levering.

Hurtig og diskret levering

Har du købt en Pleasurebox hos MissgreyClub så bliver den sendt i diskret indpakning. Afsender på pakken vil være MEMA Media ApS og ikke MissgreyClub.

Kvalitetsprodukter

Alle vores produkter er nøje udvalgt hos gode samarbejdspartnere som Sexshop.dk og Sinful.dk. De produkter, som vi sammensætter til vores Pleasurebokse, er af høj kvalitet, og kan bruges igen og igen. Vi står inde for alle vores produkter, og oplever du problemer, hjælper vi med at erstatte det beskadigede produkt for dig.

Inspiration og muligheder

Med et medlemskab hos MissgreyClub er du sikret inspiration, leg og værktøjer til dit parforhold året rundt. Vores fællesskab er skabt for, at du kan få et bedre parforhold og finde gnisten frem igen mellem dig og din partner.