Om os

Hvad er Missgreyclub.dk?

Missgreyclub.dk (herefter MGClub) er en medlemsclub, som arbejder under sloganet: “Skab det sexliv, du drømmer om”. Det er muligt at dygtiggøre sig på mange andre punkter og hobbyer her i livet, så hvorfor ikke også have muligheden for at dygtiggøre sig, når det kommer til sex? Med det udgangspunkt, arbejder vi med vores sexmission “4 frække punkter”: 1) Vi er et socialt netværk og mødested, 2) vi giver dig inspiration, opgaver og underholdning til sexlivet, 3) vi løser problemer og udfordringer i sexlivet og 4) vi præsenterer frække fordele og sexprodukter til dig hver eneste måned. Vi ser os selv som en professionel platform med en stjerneklar mission; vi vil være danmarks foretrukne platform samt mødested for helt almindelige, sexinteresserede danskere. Her finder du seriøsitet, god underholdning og inspiration.

Vil du vide mere om teamet bag MGClub, så klik her.

Det sociale (sex)netværk

Som bruger på MGClub får du din helt egen profil, du kan deltage i vores lukkede chatforum og tage kontakt til andre medlemmer. Alle vores medlemmer er anonyme og må ikke bruge sit rigtige navn i clubben. Sex er for mange et intimiderende og privat emne, og derfor skal anonymiteten være intakt hele vejen igennem. Der er ikke på samme måde plads til sex på Facebook, Instagram og andre kendte medier. Men det er der med MGClub. Som medlem må du derfor skrive om alt det du vil, så længe du overholder vores medlemsbetingelser og etiske retningslinjer for god ro og orden i clubben. 

"SEXMISSION: 4 FRÆKKE PUNKTER"

1: SOCIALT NETVÆRK OG MØDESTED

Connect og skriv anonymt med andre brugere om sex i et trygt og lukket forum.

2: INSPIRATION, OPGAVER OG UNDERHOLDNING

Få styr på den frække sult i hverdagen med godt læsestof, hjælp til at udleve skjulte fantasier, tips til variation og mere nydelse med din partner i hverdagen.

3: PROBLEM-KNUSER

Få hjælp til at løse problemet i sexlivet og bliv klogere på mekanismerne, lysterne og følelserne bag.

4: FRÆKKE FORDELE

Få medlemsfordele og rabatter på oplevelser og sexprodukter, der kan hjælpe til et bedre og sjovere sexliv.