fbpx

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Version 1.0, januar 2019

Indledning

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan www.missgreyclub.dk (herefter MGC eller medlemstjenesten) behandler og sikrer dine personoplysninger. Missgreyclub.dk (herefter MGC eller medlemstjenesten) er ejet af MEMA Media ApS med CVR-nr. 37451967, Mazantigade 18, 6000 Kolding, Danmark. Mailadresse for kontakt: kontakt@missgreyclub.dk, for kundeservice: kundeservice@missgreyclub.dk. MGC er en medlemsclub og digital abonnementstjeneste, som giver sine medlemmer adgang til eksklusivt indhold, tilbud på produkter, chatforum mm. indenfor sex og samliv på smartphone eller andre enheder med internetadgang.

Nærværende privatlivspolitik forklarer og beskriver praksis vedrørende indsamling, brug af og videregivelse af bestemte oplysninger, herunder dine personoplysninger, når medlemstjenesten er i brug af dig som aktivt medlem. Formålet med privatlivspolitikken er, at du som medlem er klar over, hvordan vi behandler dine personoplysninger, og tilmed sikre dig, at dine personoplysninger behandles med respekt og i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning, når du benytter medlemstjenesten. MGC sørger tillige for, at alle tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, som er nødvendige for at sikre, at dine personoplysninger er beskyttet mod uautoriseret adgang, brug, ændring og sletning, gør sig gældende.

Hvornår indsamler vi data på dig?

Så snart du opretter dig som medlem på MGC og dermed registrerer dig som kunde, så opsamler vi følgende data på dig: navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Dette gemmer vi i vores kundedatabase, som kun er tilgængelig for udvalgte medarbejdere hos MGC. Før du opretter dig som medlem på MGC, skal du selv krydse af, at du er indforstået med vores medlemsbetingelser, samt nærværende privatlivspolitik. Vi gemmer dine personoplysninger for at kommunikere med dig og for at opfylde forretningsbestemmelserne i et medlemskab hos MGC. Jf. den danske bogføringslov, skal disse opbevares i 5 år. For at behandle din ordre som medlem med betaling hver måned vil udvalgte personlige data blive videregivet til tredjeparter af betalingstjenester. Sådanne tjenester må kun bruge dine personlige data til de respektive opgaver. Hvis der er anden brug af dine data i forbindelse med dette er det ikke lovligt – se punktet “betaling” længere nede. Helt fortrolige oplysninger bliver ikke lagret af MGC og bliver aldrig offentliggjort.

Foruden at indsamle ovenstående nævnte personlige oplysninger, indsamler MGC også oplysninger på dig angående brugeradfærd. Dette foregår, når du som medlem anvender medlemstjenesten, men også hvis du ikke er medlem, og bruger www.missgreyclub.dk og det område, som er udenfor betalingsmuren. MGC er berettiget til at opsamle data om brugeradfærd på medlemstjenesten, visninger, klik og tekniske data – dette værende sig din IP-adresse. MGC kan endvidere opsamle og bearbejde de oplysninger og content du som medlem lægger ud på vores medlemstjeneste på brugerprofil og chatforum.

Såfremt du har lyst til dette, har du som medlem, ret til at se, hvilke personlige oplysninger vi har gemt på dig jf. GDPR. Send da en mail på: kundeservice@missgreyclub.dk.

Ved login samt brugerprofil

Som medlem på MGC får du en personlig samt adgangsbeskyttet brugerprofil. Denne skal anvendes ved login, og kræver en gyldig mailadresse og adgangskode. Adgangskoden vælger du selv som medlem, og denne, er ikke synlig for MGC. På brugerprofilen finder du dine resterende personlige oplysninger samt oplysninger om dit medlemskab samt betalinger. Hvis der skulle være visse personlige oplysninger, som er forkerte, så har du også som medlem adgang til at gå ind og rette disse.

Brug af din mailadresse

Når du er blevet medlem hos MGC vil din mailadresse blive brugt til servicemails eller nyhedsbreve og markedsføring.

Servicemails vil finde sted, såfremt der sker ændringer på medlemstjenesten, som du skal have information om jf. vores medlemsbetingelser. Der vil tilmed komme mails, hvis der er fejl i dine betalingsoplysninger, tekniske fejl eller andre mindre ændringer.

Nyhedsbreve er målrettet eksisterende medlemmer angående det eksisterende medlemskab og indeholder informationer vedrørende tiltag, forbedringer, fordele og ændringer på medlemstjenesten. Nyhedsbrevene udsendes med forskelligt interval og kommer ikke i et fast interval. Du kan altid afmelde denne type mails på: kundeservice@missgreyclub.dk

Markedsføring i henhold til din mailadresse vil finde sted, hvis der er særrabatter eller rabatkoder mm. som giver særrabat til dig som medlem eller i forbindelse med anskaffelsen af nye medlemmer til medlemstjenesten. Ønsker du ikke at modtage disse mails, skal du også kontakte os på: kundeservice@missgreyclub.dk.

Behandling af data i forhold til tredjepart

Data der er opsamlet på medlemmer på medlemstjenesten bliver kun brugt af MGC og ikke solgt eller offentliggjort til tredjeparter som eksempelvis opinionsforskningsformål. Data som er relevante for tredjeparter, som betalingstjenester, videregives til de ansvarlige tjenesteudbydere, og her bliver dine data kun anvendt til deres specifikke formål. Hvis anvendt til andet, er det lovovertrædelse og ikke tilladt.

Cookies og din IP-adresse

MGC anvender cookies. En cookie er en tekstfil, som gemmes på din computer, smartphone eller tilsvarende, med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer, samt se, hvordan du klikker rundt på og navigerer rundt på www.missgreyclub.dk. En cookie kan ikke identificere dig som privatperson, men kan genkende din computer, smartphone eller tilsvarende, og viser dermed en tilpasset version af hjemmesiden. Cookies bliver desuden anvendt for at forbedre og levere en endnu bedre tjeneste. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Hvis du vælger at slette, eller blokere for cookies, kan du dog risikere, at medlemstjenesten ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til (se vejledning her). Har du yderligere spørgsmål til dine cookies, så skriv på: kundeservice@missgreyclub.dk

MGC registrerer tillige din IP-adresse, når du besøger medlemstjenesten. Det gør, at MGC kan finde tilbage til den anvendte computer og geografiske sted, handlingen er foretaget fra, såfremt der skulle være brug for dette. Det vil være relevant, hvis der foregår misbrug eller ulovligheder i forbindelse med medlemstjenesten jf. medlemsbetingelser.

Sikkerhed omkring data og dataintegritet

Hos MGC er det vigtigt for os, at du som medlem føler dig sikker i din brug af medlemstjenesten. Både under brug men også efterfølgende, når dit medlemskab ikke længere er aktivt og dermed opsagt. Vi behandler derfor dine personoplysninger med en stor grad af sikkerhed, fortrolighed og integritet. Der er lavet tekniske, administrative og andre relevante sikkerhedsforanstaltninger, som bliver brugt til at beskytte dine personoplysninger med mod uautoriseret videregivelse, ændring og brug. Hos MGC gennemgår vi løbende disse sikkerhedsforanstaltninger. Det er dog vigtigt at påpege, at der altid vil være minimale eller uforudsete sikkerhedsforanstaltninger, som er uigennemtrængelige. Hvis du som medlem oplever noget mistænkeligt, både på din egen brugerprofil men også på medlemstjenesten, bedes du kontakte os med det samme på: kundeservice@missgreyclub.dk.

Brug af tredjepartstjenester

Herunder er en liste af de tredjepartstjenester, som MGC anvender. MGC påtager sig ikke ansvaret på tredjeparts og samarbejdspartneres privatlivspolitik. Har du spørgsmål til tredjepartstjenester og deres privatlivspolitik, bør du rette henvendelse til disse.

Markedsføring
  • Google Analytics: Denne tjeneste anvendes til at få en komplet overblik over trafikken og hændelser på hjemmesiden.
  • Partner-Ads: For betalende medlemmer, her tracker MGC, hvordan du som medlem klikker rundt på affiliatelinks med det formål at se konverteringer og succesrate på produkter.
  • MailChimp: Denne tjeneste anvendes til at sende nyhedsbreve samt markedsføring ud til eksisterende medlemmer.
  • PaidMembershipPro: Plugin anvendt til at sende servicemails ud alt efter justeringer, fejl og ændringer på medlemstjenesten.
Betaling

MGC opbevarer ikke dine betalingsoplysninger som medlem. Det gør den eller de anvendte betalingsudbydere, som er i brug, når der er transaktioner på medlemstjenesten. MGC videregiver blot et ID til den anvendte betalingstjeneste, og så identificeres den anvendte betalingsform. Dette ID bliver kun brugt mellem MGC, medlemmet og betalingstjenesten. MGC anvender udelukkende betalingstjenesten Stripe til at udføre alle relevante og nødvendige transaktioner. Har du tvivl omkring dine betalingsoplysninger og opbevaringen heraf, skal du kontakte den respektive betalingsudbyder. Såfremt du har spørgsmål til kontakt til den anvendte betalingsudbyder, da skriv på: kundeservice@missgreyclub.dk.

Betalingstjenesten Strip er certificeret til at overholde principperne af personlige oplysninger efter US-EU Privacy Shield Framework (Privacy Shield).

Ændringer af nærværende privatlivspolitik

MGC forbeholder sig retten til at lave ændringer i privatlivspolitikken til enhver tid – dog i overensstemmelse med den gældende databeskyttelseslovgivning. Foregår der ændringer vil det fremgå øverst på denne side samt anført ved ny dato og version af privatlivspolitikken på MGC.

Dine rettigheder og ret til indsigt

Jf. persondataforordningen har du adgang til de persondata, som MGC behandler om dig. Dette kan dog være begrænset af hensyn til immaterielle rettigheder og forretningshemmeligheder. Såfremt du vil have indsigt i de persondata, MGC behandler om dig, i det omfang, persondataforordningen tillader det, er du velkommen til at skrive ind på: kundeservice@missgreyclub.dk. Du vil få hurtigst muligt svar herpå, men allerhøjest med en svarfrist op mod 3 måneder jf. persondataforordningen.

Sletning af personoplysninger

Der er mulighed for at få slettet persondata på dig som medlem, eller tidligere medlem, såfremt vi er enige med dig i, at de oplysninger, vi behandler på dig, indeholder fejl eller er forkerte. I det tilfælde, hvor MGC er retligt forpligtet til at beholde eller opbevare dine eller dele af dine persondata, vil de ikke blive slettet. I sådan et tilfælde, vil MGC kun opbevare de persondata, som er forpligtet, og andet data vil blive slettet, som ikke er relevante for den pågældende situation og ved ret.

Tilbagekaldelse af dit samtykke

Du har altid ret til at trække dit samtykke til MGCs behandling af dine persondata tilbage – helt eller delvist. Hvis du gør brug af dette, vil MGC ikke længere behandle de personoplysninger, du har kaldt tilbage. Dette medmindre, at MGC er forpligtet eller berettiget til at opbevare dele eller alle af dine persondata. Her vil MGC kun opbevare de nødvendige oplysninger og slette øvrige persondata om dig. Kalder du dele eller alle dine persondata tilbage, vil det ikke vedrøre lovligheden af den persondata, som MGC har behandlet, frem til tilbagekaldelsen af dit samtykke.

Indsigelse

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod den måde, MGC behandler dine persondata på. Mener du eksempelvis, at dine persondata bliver behandlet i strid med nærværende privatlivspolitik, eller det samtykke, du har givet, skal du rette henvendelse på: kundeservice@missgreyclub.dk. Imens MGC håndterer din indsigelse, har du ret til en begrænsning i behandlingen af de persondata, MGC har på dig, indtil din indsigelse er færdigbehandlet.

Dataportabilitet

Som medlem har du ret til dataportabilitet. Det betyder, at du har ret til at få tilsendt de persondata, du har oplyst på medlemstjenesten, i en struktureret og almindeligt nedskrevet format, som du efterfølgende har ret til at overføre til en anden tjenesteudbyder jf. persondataforordningen.

Hvis du vil klage

Såfremt du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du ret til at gøre dette. Det kan du gøre til datatilsynet, som har følgende kontaktinformationer:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K
Telefon: 33193200

E-mailadresse: dt@datatilsynet.dk

Website: www.datatilsynet.dk