Sexologer

Emilie Odfeldt

Sexolog & Parterapeutstuderende

Kontakt: Kontakt@emilieodfeldt.dk

 

Speciale på Missgreyclub.dk:

Emilie har specialiseret sig i jalousi og manglende sexlyst. Skriv til Emilie, hvis du har problemer med det. Find Emilie i vores livechat eller på mail.

Mere om Emilie:

Emilie er 25 år og certificeret sexolog fra sexologiskolen på Islands Brygge. Lige nu læser hun videre til parterapeut, og så er Emilie oprindeligt uddannet pædagog. Derfor er hun vant til at arbejde med forskellige problemstillinger inden for seksualitet og parforhold; både fagligt men også i praksis med klienter. Emilies vision som sexolog er at skabe et trygt, åbent og skamløst rum, hvor der både er plads til glæde, humor og inspiration, men også til de svære følelser og emner, der kan fylde hele ens verden. Emilie ønsker at fjerne tabuer omkring sex, så vi kan snakke lige så åbent og kærligt om det, som vi gør med så mange andre hverdagsting.

Bastian Larsen

Sexolog, parterapeut & Kærlighedscoach

Kontakt: Bastianlarsen@hotmail.com

 

Speciale på Missgreyclub.dk:

Bastian hjælper folk, der har ondt i seksualiteten og kærlighedslivet, hvad enten de er singler eller i parforhold. Hans hovedspørgsmål er: “Har du det kærlighedsliv, du har brug for?”. Bastian hjælper derfor med: Online-dating, dating, balance i sexlivet, kommunikation i parforholdet og maskulin/feminin seksualitet.

Mere om Bastian:

Bastian Larsen har arbejdet som journalist og fotograf over 25 år og har altid haft en rød tråd omkring parforhold, sex og samliv i sit arbejde, hvad enten han har arbejdet for TV2, Ude&Hjemme, Tidens Kvinder eller Ekstra Bladet. Siden har han taget en uddannelse som sexolog og parterapeut på sexologiskolen, hvor han også selv underviser. Han bor med sin familie på Islands Brygge i København. Her har han også klinik for sine klienter og holder i øvrigt regelmæssigt workshops og foredrag rundt omkring i Danmark. Han underviser også kommende sexologer på Joan Ørtings uddannelser og er jævnligt i medierne som ekspert og skriver fast for Ekstra Bladets søndags tillæg.

Sasja Bjørneboe

Sexolog

 

Speciale på Missgreyclub.dk:

Sasja har specialiseret sig i kvindens seksualitet, senskader efter overgreb samt grænsesætning. Har du problemer eller spørgsmål til dette, så tøv ikke med at skrive til Sasja eller finde hende på vores livechat.

Mere om Sasja:

Sasja Bjørneboe er 27 år gammel og uddannet sexolog på sexologiskolen Norden af Yazmin Fox. Sasjas passion er at hjælpe og guide dig på bedste vis. Kunne du derfor tænke dig et rum, hvor du kan tale om alt det intime, og alt det, der normalt kan være svært at tale om? Et rum der er skabt til, at du kan søge guidens i alt det der er helt tæt på? Om det er noget der fylder meget for dig eller noget du bare gerne vil forbedre? Så kontakt Sasja og find den bedste vej sammen helt uden fordømmelser. 

Kristina Ølund

Sexolog

 

Speciale på Missgreyclub.dk:

Kristina er 34 år og fra Århus. Uddannet pædagog og har derefter læst pædagogisk psykologi. Kristina har altid elsket at arbejde med mennesker og dynamikken heri, men havde en særlig lyst til at uddanne sig inden for det sexologiske felt. Dette gjorde hun hos Joan Ørting. Kristina er mor til tvillinger og en del af en moderne familie med dine og mine børn, så kender derfor fra egen krop, hvad det kan betyde for et forhold, når der ikke altid er den kærestetid, man drømmer om.

Mere om Kristina:

Kristina brænder for arbejdet med mennesker og det at forsøge at skabe balance mellem de belastninger vi møder og de ressourcer vi har. Hun mener, at det er i mødet med andre mennesker, og især via relationer og kommunikation, at vi kan udvikle os. Kristina har altid været optaget af forskellen på køn og de maskuline og feminine energier. Ud over dette er hun optaget af, hvad det at blive far og mor og ikke længere kun kærester, gør ved os. Hun har selv brugt en del år på at være i fertilitetsbehandling, og er derfor også ekspert i, hvad kampen for at få børn kan gøre ved et forhold. Sidst men ikke mindst er Kristina optaget af, hvordan vi ved små ændringer kan skabe bevidsthed omkring, hvad vi hver især har med i vores bagage og på den måde blive bedre til at forstå, hvorfor vi ofte møder de samme problematikker igen og igen. 

Gry Sara Windelev

Sexolog (under uddannelse) & Tantra

 

Speciale på Missgreyclub.dk:

Gry arbejder med det hele menneske, da traumer efter overgreb lagres i kroppen.

Mere om Gry:

Gry læser til sexolog hos Yazmin Fox i København. Sideløbende er hun i gang med en tantrauddannelse hos seksueltraume-terapeut og founder af New Nordic Tantra, Johannes-Brormand Søndergaard. Hun arbejder med det hele menneske som holistisk sexologistuderende, og specialiserer sig i senfølger efter seksuelle overgreb. Gry har dog også klienter med andre seksuelle problematikker og udfordringer. Hun har arbejdet som uddannet kok i 20 år, og ved derfor også meget om, hvor vigtig kosten er for det hele menneske. Gry kan lære dig at åbne sanserne og invitere nydelsen ind i dit liv. 

pastedImagefile

Sofie Bjerrum

Uddannet sexolog
Kontakt: Sofiebjerrum@hotmail.com

Speciale på Missgreyclub.dk:

Sofie arbejder som sexolog med det hele menneske, og brænder for at aftabuisere emner inden for sex, parforhold og selvudvikling. Hun har arbejdet meget med unge mennesker i praksis, og har kunnet hjælpe dem med at forstå deres relation til sig selv og andre bedre især igennem hendes egen unge alder.

Mere om Sofie:

Jeg er 26 år og uddannet sexolog på Sexologiskolen på Islands Brygge, og er i gang med at videreuddanne mig til parterapeut. Tidligere har jeg læst psykologi på universitetet, men ønskede at fordybe mig i menneskets dybereliggende natur og vores drifter, og valgte derfor at specialisere mig i sexologi og parterapi. Vi har alle en seksualitet, men mange oplever det som værende skamfuldt at snakke om den og tage den alvorligt, og derfor er den ofte enormt undertrykt. Det vil jeg gerne arbejde imod! Vi skal kunne snakke frit om alting, og befri os selv fra skyld og skam. Jeg brænder for at skabe et rum, hvor der er plads til at snakke trygt og fordomsfrit om seksuelle og relationelle udfordringer. Så tøv ikke med at kontakte mig hvis du har noget, du har svært ved at snakke med andre om! Jeg er her for at hjælpe dig.

Birthe Kock-Jensen

Parterapeut, Sexolog, Livsstilsekspert, Mentor og Kostvejler.

Kontakt: Kontakt@birthekockjensen.dk

 

Speciale på Missgreyclub.dk:

Mere om Birthe:

Birthe har altid arbejdet med mennesker og arbejdet indenfor sundhedsvæsnet med speciale i erstatningsret og sundhedsjura de seneste 10 år. Herudover har hun altid været interesseret og arbejdet med at finde de bedste sider frem i det enkelte menneske, men også i hverdagens- og livets udfordringer.

De seneste år har hun arbejdet som selvstændig businessmentor, parterapeut, sexolog, livsstilsekspert, blogger og kostvejler. Hendes særlige interesse er at finde de energier som dukker op mellem mennesker og i mennesket, som gør, at vi kan leve et liv med mere overskud, flere opnåelige drømme. Hun kan være med styrke kærligheden både til dig selv og til andre. Hun kan være med til udvikle dig og være med til at finde netop din balance mellem dine normer og værdier, og dit kærlighedsliv.

At udvikle sit seksuelle, sensuelle og erotiske jeg er noget af et kunststykke, da der ofte er andre involverede, og en helt særlig oplevelse når det bare fungere, men enormt svært hvis det ikke fungere. Birthe håber du kan lade inspirere dig ved at gå på opdagelse i dette univers ved at nære og finde vejen til at give dig selv lov til at udvikle dit erotiske og sensuelle kærlighedsliv, og på sigt måske realisere nogle erotiske drømme, alt i balance naturligvis. Fx det at leve et ”swinger liv”.

At leve et liv med en skade fx efter en ulykke, kroniske smerter eller alvorlig/livstruende sygdom er desuden et af hendes hjertesager – Det har hun også stor erfaring indenfor.

Er du ung og på vej ind i kærlighedslivet og brug for hjælp til at styrke dit selvværd og selvtillid, så kan hun også hjælpe dig. Jo stærkere du står som ung, jo bedre kærlighedsliv vil du kunne få som voksen.

Glæde for de fleste af os mennesker er at være i balance med sig selv og andre. Dermed dukker der er en følelse op af noget helt magisk – En følelse af at kunne FLYVE!! Yes… At man.. ”Jeg er god nok og jeg kan godt”! Den er værd at forfølge.

Birthe er 48 år og gift med Carsten og har 4 voksne børn.

Birthe har konsultationsadresser i Aarhus, Aalborg, Ebeltoft og Esbjerg, hvor hun på alle lokationer holder foredrag, laver sessioner og workshops.