Hvem er teamet bag Missgreyclub? 💕🍆

Vi er rigtig mange mennesker, som sammen løfter opgaven at drive hele Missgreyclub universet. Herunder er vi det administrerende team, vores sexologer, samt skribenter og bloggere.

Administrerende team 🖥

Team
Mette
Co-Founder & Business Manager

Hvad laver Mette? 👠

“Basically står jeg for alt business på Missgreyclub.dk. Jeg hjælper også til på redaktionen med at gøre vores content super skarpt. Mit hjerte brænder dog mest for udvikling og at gøre universet stærkere og bedre hele tiden. Jeg elsker at være i dialog med mennesker, og jeg håber, du som medlem, ikke vil tøve med at tage fat i mig, hvis du har et godt forslag til vores club”.

Kontakt: Mette@missgrey.dk

Team
Trine
Co-Founder & Community Manager

Hvem er Trine? 👸🏼

“Jeg står primært for at rekruttere nye skribenter til sitet, udvikle bloggeridentiteter og skabe nyt content i samarbejde med resten af teamet. Du vil altid se mig med en ny idé til en artikelserie, produkt eller noget helt tredje. Kunne du tænke dig at bidrage til MissgreyClub.dk, så skriv til mig”.

Kontakt: Trine@missgrey.dk

Hvem er Mette?

Jeg er den anden Co-Founder på MissgreyClub, og mit navn er Mette. Jeg var stifter af Missgrey.dk for nogle år tilbage, og sammen med Trine, er der bare opstået flere og flere idéer til, hvordan vi kan skabe et endnu bedre forum for sexinteresserede danskere. Jeg har selv oplevet mange fordomme om det, som Trine og jeg laver, og det er jo underligt – for sex er vel noget af det mest naturlige i hele verden? For mig har min vision bag clubben været at skabe en platform, hvor du som medlem ikke føler dig forkert, og hvor du helt anonymt, kan deltage i debatten og finde inspiration. Personligt snakker jeg selv ret åbnet om mange emner – inklusiv sex. Men jeg ved, at det kan være svært for mange, at snakke om. Så her på clubben, skal der ikke være barrierer og hindringer for at få talt ud og finde svar på de mange spørgsmål. Når alt det så er sagt, er min vision også, at clubben bliver et sjovt sted at være. Jeg synes altid det er sjovt at læse det lidt “forbudte læsestof”, og her på clubben, kan du finde alt fra sexnoveller og blogindlæg til sjove opgaver, du kan bruge derhjemme. Og at jeg, sammen med Trine, kan være med til at skabe et sjovt, innovativt og erotisk univers, hvor alle kan være med, det er faktisk en stor ting for mig. Velkommen til – husk, du kan altid skrive til mig på: Mette@missgrey.dk

Hvem er Trine?

Hvis du ikke allerede kender mig, så er mit navn Trine, og jeg er en af de to Co-Founders på clubben. Personligt har jeg sammen med Mette været med på Missgrey-rejsen i en del tid nu, og med clubben, har vi for alvor taget fat på et nyt, stort kapitel i vores MG-univers. Personligt har jeg altid været fascineret af det udtryk, vi kan opnå igennem vores skrevne ord, og hvordan vi kan belyse forskellige problemstillinger ved at skrive det ud. Jeg er opvokset i en familie, hvor vi har snakket om sex og kærlighed som en naturlig ting, og det ser jeg helt sikkert som noget positivt. Jeg er selv den veninde, man går til, når der er brug for at snakke om sex – både det der ikke fungerer, men også det, der kunne være en skjult lyst. Jeg hjælper, både fordi jeg er nysgerrig af natur, men også fordi, jeg kan snakke om det på en meget naturlig måde. Jeg har oplevet, hvor slemt det kan være, når sex virkelig er et tabu og umuligt at snakke om. Hvor finder du så svar på alle dine spørgsmål? Hvordan får du hjælp og inspiration til soveværelset? Meget af dette, har helt sikkert været mit eget personlige drive til at starte en side som MissgreyClub. Et sted, hvor vi snakker naturligt om sex, og hvor DU kan finde de svar på de spørgsmål, der hober sig op. Kom med på rejsen – og husk, du kan altid skrive til mig på: Trine@missgrey.dk