Abonnement

BASIS
kr.
49
per måned
 • Sexnoveller
 • Sexopgaver
 • Forum & chat
 • Skriv med sexolog
 • Medlemsfordele
Med sexlegetøj
PLEASURE
kr.
99
per måned
 • Sexnoveller
 • Sexopgaver
 • Forum & chat
 • Skriv med sexolog
 • Medlemsfordele
 • Få sexlegetøj
 • Pakke hver 3. måned

Ofte stillede spørgsmål

Hvad får jeg i et BASIS medlemskab?

Med MGCLUB får du adgang til en række features, der løbende bliver opdateret hver eneste måned. På den måde får du hele tiden nyt indhold serveret direkte ind på din skærm. Som MGCLUB-medlem får du en privat profil, som giver dig adgang til at deltage i et lukket forum, sende beskeder med andre medlemmer og chatte med andre medlemmer. Du får hver måned adgang til medlemsfordele, som er særrabatter på udvalgte produkter – typisk rabat på sexlegetøj. Du kan tilmed skrive med vores tilknyttede sexolog på udvalgte tidspunkter via en livechat. Endelig får du adgang til hele club-universet som tæller artikler, VIP blogindlæg, sexnoveller og sexopgaver, du kan bruge derhjemme sammen med din partner. Kort fortalt: Med medlemskabet, MGCLUB, får du inspiration og tips til et sjovere og frækkere sexliv hver eneste måned.

Hvad får jeg med PLEASURE

Dit MGCLUB PLEASURE medlemskab indeholder det samme som et MGCLUB medlemskab (læs punktet ovenfor). Dit PLEASURE medlemskab giver dig dog også adgang til at modtage sexlegetøj ved indmelding på PLEASURE. Hvilket sexlegetøj du får tilsendt, kommer an på, hvilken kampagne vi kører på det pågældende tidspunkt. Dit PLEASURE medlemskab koster 249 kr. ved første betaling og herefter 49 kr., da du fortsætter på et almindeligt clubmedlemskab (MGCLUB). Derfor betaler du både for et medlemskab og dine produkter ved første betaling på PLEASURE. Du kan dog opsige til enhver tid, da det er helt uden binding.

Hvordan fungerer min gratis prøveperiode?

Når du signer dig op til et medlemskab hos os, får du altid en gratis prøveperiode på 14 dage. Hvis du ønsker at fortsætte som medlem, skal du ikke foretage dig mere. Hvis du ønsker at afbryde medlemskabet, kan du opsige dit abonnement den sidste dag i den gratis prøveperiode uden yderligere opkrævning. Har du spørgsmål til dit medlemskab kan du læse vores medlemsbetingelser.

Hvad koster det?

Ønsker du at købe medlemskab kan du enten købe vores MGCLUB til 49 kr. per måned eller udvide dit medlemskab med MGCLUB PLEASURE til en pris på 249 kr. per måned, hvorefter det koster 49 kr. per måned på et MGCLUB niveau. Vi har valgt at holde vores priser på et meget rimeligt niveau, fordi vi ønsker, at alle kan være med på dette sexeventyr.

Kan jeg nemt opsige mit medlemskab igen?

Ja. Det kan du. Alle vores medlemskaber er uden binding. Vi ønsker, at du som medlem, kan melde dig ind og ud af clubben alt efter lyst og behov. Du skal have en sjov og fri oplevelse, når du bruger vores service. Du kan altid opsige dit medlemskab på din egen profil med et enkelt klik. Har du problemer med at opsige medlemskabet, så skriv ind til os på: kundeservice@missgreyclub.dk. Opsiger du dit medlemskab, kan du altid komme tilbage til os igen som medlem. Dog skal du være opmærksom på, at sletter du din bruger, skal du starte forfra med at bygge en ny profil op samt socialt netværk.

Er jeg anonym?

Ja. Du er helt anonym. Meningen med clubben er, at du ikke må bruge dit rigtige navn. Sex kan være en svær størrelse at tale om for mange, og er på samme tid en meget intim og privat sag. Alle medlemmer opretter sig under et alias. Vi ønsker en åben og fri kommunikation på platformen, og med en anonym brugerprofil, bliver dette imødekommet. Forestil dig en form for Facebook, bare hvor alle er anonyme, og emnet er sex. Læs mere om vores politik omkring anonymitet på vores medlemsbetingelser.

Hvorfor deltage i et socialt sexnetværk?

Hvis du har problemer i dit sexliv, eller mangler inspiration, kan det være svært at få den rigtige hjælp. Du kan ikke gå til din familie, veninder eller venner. For hvad nu, hvis de dømmer dig – eller opdager sider hos dig, du ikke har lyst til? Der er sikkert også langt hen til en sexolog? Både med MGCLUB og MGCLUB+ får du mulighed for at deltage i forums og skrive samt chatte helt anonymt med andre medlemmer, som også har et medlemskab grundet det samme som dig; enten mangler de inspiration eller har brug for hjælp. Det du kan være helt sikker på, er, at tonen er ordentlig, da der er strenge krav til opførsel (jf. medlemsbetingelser). Tilmed er dine data sikkert gemt hos os (jf. privatlivspolitik).

Hvem står bag clubben?

Det er de to kvinder, Trine Engelund og Mette Rahbek, som har skabt og bygget universet. De startede med siden Missgrey.dk tilbage i 2016. Men sammen har de altid været enige om, at der mangler en form for socialt netværk og inspirationsplatform relateret til sex. Der mangler en platform, hvor dialogen er i øjenhøjde og indholdet professionelt – vi er alt andet end “pik, porno og patter”. For hvorhenne deler du dine sexrelaterede spørgsmål? Hvor henter du din inspiration fra? Og hvor finder du vejledning til nye og sjove tiltag til sexlivet? Det er ikke Facebook og ej heller med din omgangskreds (altid). På mange debatforums og datingsider er tonen og dialogen direkte ulækker og uvedkommende. Med clubben er dette anderledes. Find inspiration, løs problemer, mød samt snak med andre medlemmer og få gode tilbud ind på skærmen af god kvalitet. Har du forslag, idéer eller klager til vores univers er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os på: kundeservice@missgreyclub.dk.